Home

Retourneren

Retourneren

Is de bestelling

Is de bestelling toch niet helemaal naar verwachting? Dan kun je de items uiteraard retour sturen. We accepteren retouren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Let op: retourneren is voor eigen rekening.

Bij de bestelling zit een pakbon. Op deze pakbon kan je aangeven welk artikel je retour wilt sturen en stuur het met je pakketje mee retour. Ben je het formulier kwijt of heb je hem niet ontvangen, neem dan even contact met ons op via info@volverwachting.nl.

Voor het retourneren gelden wel een aantal eisen:

  • het product dient ongewassen en ongedragen te zijn;
  • het product moet voorzien zijn van alle originele labels;
  • het product moet in originele verpakking retour gestuurd worden. 
  • items die kapot zijn zullen niet worden geaccepteerd.
  • bij het retourneren van Aerosleep Sleep Safe Packs verrekenen wij €20,- kosten. Wij kunnen dit artikel namelijk niet meer voor de volle prijs verkopen. Dit wordt in mindering gebracht op het retourbedrag.   

Wat gebeurt er na ontvangst van de producten?

Na ontvangst zullen we het betaalde bedrag binnen zeven werkdagen terugstorten. Retouren kunnen in originele verpakking samen met het ingevulde retourformulier verstuurd worden naar:

Vol Verwachting
t.a.v. Retouren
Burg. Nieuwenhuijzenstraat 3
5241 TA Rosmalen

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Klachtenprocedure Vol Verwachting

Helaas kan het voorkomen dat je een artikel hebt ontvangen die kapot is of kapot is gegaan na het gebruiken ervan. Wij raden in dit geval aan om altijd contact op te nemen met ons.

Als je een klacht hebt meld dit dan zo snel mogelijk te melden bij onze klantenservice. Dit kan per mail: info@volverwachting.nl. Om de klacht goed te kunnen beoordelen en om onze kwaliteit te verbeteren dien je foto’s toe te voegen aan de e-mail. In de omschrijving van de klacht horen wij graag om welk artikel het gaat en op welke datum het artikel is besteld. Probeer de klacht zo duidelijk mogelijk te omschrijven.