Home

Over ons

Over ons

Bezoek onze winkel te Rosmalen

Vol Verwachting is dé babywinkel van Rosmalen en omstreken. In het centrum van Rosmalen vind je onze winkel, 250m2, vol met de leukste en mooiste kwaliteitsmerken voor je baby. Alles voor je baby voor onderweg en thuis! Zachte dekentjes, de mooiste kleertjes en de leukste kraamcadeaus, volop keus! 

In de winkel adviseren we jou vakkundig bij het samenstellen van jouw baby-uitzet. We luisteren goed naar onze klanten. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. We kunnen je uitleg geven over hoe je een babybedje opmaakt of een demonstratie geven over de matrassen van Aerosleep. 

Sowieso geven we je graag bruikbare tips uit de praktijk. Kies je voor een voetenzak in je autostoel of is een wikkeldoek handiger? Hoe weet ik welke slaapzak de juiste is en welke maat moet ik nemen? 

Inmiddels hebben we meer dan 25 merken in de winkel. Met een assortiment van meer dan 3000 artikelen vind je bij ons alles voor je kleintje.

Bij de inkoop maken we een mix van de allernieuwste collecties en basics aangevuld met de leukste outlet. Ons outlet-gedeelte is dan ook altijd rijk gevuld. Zo maak je voor ieder budget een mooie combinatie!

We werken nauw samen met verloskundigen, kraamzorg en andere deskundigen uit de regio.  

 

2017: In opdracht van Koeka organiseerden we de officiële Koeka-sample-sales. Op diverse tijdelijke locaties in Nederland verkochten we samples en overstock. O.a. Hilversum, Maarssen, Eemnes en pop-up-shops in Rosmalen, Echt en Nijmegen.  

2019: start Sample + Stock Sale in Echt. Echt werd onze vaste locatie. Vanuit Echt maakten we nog steeds “uitstapjes” naar andere locaties. 

2020: opening van onze eerste webshop: www.samplestocksale.nl

2020-2022: Sample + Stock Sale groeide van outlet tot een winkel met een volwaardig assortiment. 

2023: We openen een vaste winkel met de nieuwe naam Vol Verwachting in Rosmalen. Van januari t/m september in een tijdelijk pand.

2023 (oktober): Opening Vol Verwachting op Dorpsstraat 39a. 

2024: NEW WEBHOP! 

 

 

 

 

Leuk je te leren kennen! Ik ben Leontien

Even voorstellen

Leontien, age >45 en moeder van 2 dochters. Mijn oudste dochter zit op de middelbare en de jongste in de bovenbouw van de lagere school.   

Zwanger zijn vond ik geweldig! Echt zo bijzonder! Maar het eerste jaar met mijn oudste dochter vond ik erg heftig. Ze werd te vroeg geboren en heeft ontzettend veel gehuild. De roze wolk was soms ver te zoeken. Gelukkig hebben we goede hulp gekregen uit de omgeving. Zo weet ik uit de praktijk dat dit je enorm kan helpen.

Een aantal jaren heb ik samen met een vriendin Stichting Mama Doet opgezet. Dit was een super gave tijd waarin we een enorm netwerk opgebouwd hebben.    

Ik ben er van overtuigd dat het de kleine dingen zijn die ‘t ‘m doen. Super om verhalen te delen en te leren van anderen. Ik vind het dan ook heerlijk om jou te adviseren over alle prachtige kwaliteitsspullen. 

Maak kennis met Janine

Janine is een echte alleskunner. Ze is ook 45+ qua leeftijd en  heeft 2 dochters die op de middelbare school zitten.

Janine en Leontien kennen elkaar van het schoolplein. Janine heeft vrijwilligerswerk gedaan bij MamaDoet en hierdoor is ze vanaf het begin al betrokken geweest bij de sample sales en de winkel. 

Janine is een mensen-mens met engelengeduld. Ze kan als de beste advies geven over de baby uitzet. Ze denkt mee hoe je de kleuren mooi kunt combineren en geeft handige tips. 

Haar hartelijke lach klinkt vaak luid door de winkel. 

Janine is erg creatief. Ze vind het personaliseren van spulletjes hartstikke leuk.   

Onze Babystore in Rosmalen

Alles voor je baby vind je bij Vol Verwachting in Rosmalen. Het is dé winkel met het meest complete aanbod babytextiel voor baby’s. 

Persoonlijke aandacht is bij ons erg belangrijk. Babykleertjes verkopen we vanaf maatje 44 t/m 86. De pyjama’s gaat t/m 152. De merken die we voeren zijn o.a. Koeka, Jollein, Feetje, Noppies, Little Dutch, Meyco, Puckababy, Dirkje, B.E.S.S., Happy Horse, Funnies, Lodger, Little Riots, Mepal, Baby’s Only, Aerosleep, Aeromoov en meer! Ook voor gepersonaliseerde artikelen kan je bij ons terecht.

 

Ben jij zwanger? Heb je binnenkort je genderparty of je babyshower? Wil het kraambezoek graag weten wat je zou willen hebben als cadeautje? Of heb je iets anders leuks te vieren?

Maak bij ons jouw persoonlijke wensmandje in de winkel!

Je gasten kunnen bij ons uit dat mandje leuke cadeautjes uitzoeken om dan weer aan jou te geven. Voor elk budget is er dan een leuk cadeau te vinden. Zo krijg je de juiste maat, de juiste kleurtjes, geen dubbele cadeaus. Super handig en super fijn voor iedereen!

 

Vol Verwachting

Dorpsstraat 39A, 5241 EA Rosmalen

T 06 – 41961977
E info@volverwachting.nl

Openingstijden

woensdag 11.00-17.00u

donderdag 10.00-17.30u

vrijdag 10.00-17.30u

zaterdag  10.00-17.00


Sample-Stock-Sale-pop-up-shop-Koeka-outlet-scaled.jpg

Schrijf je in voor het leukste nieuws
van Vol Verwachting


We delen in onze nieuwsbrief het leukste nieuws, tips en nieuwe producten die wij ingekocht hebben… Iedere maand verloten wij leuke give aways!

Mocht je vragen hebben, je mag mij bellen of appen op 06-41961977.
Is er een "noodgeval", bijvoorbeeld toch maatje 44 of een inbakerslaapzakje nodig met spoed, bel me dan ook even! Ik woon om de hoek, dan kan er vast wel iets geregeld worden. Liefs, Leontien

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.