Over ons

Vol Verwachting is dé babywinkel van Rosmalen en omstreken. In het centrum van Rosmalen vind je onze winkel, 250m2, vol met de leukste en mooiste kwaliteitsmerken voor je baby. Alles voor je baby voor onderweg en thuis! Zachte dekentjes, de mooiste kleertjes en de leukste kraamcadeaus, volop keus!

In de winkel adviseren we jou vakkundig bij het samenstellen van jouw baby-uitzet. We luisteren goed naar onze klanten. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. We kunnen je uitleg geven over hoe je een babybedje opmaakt of een demonstratie geven over de matrassen van Aerosleep.

Sowieso geven we je graag bruikbare tips uit de praktijk. Kies je voor een voetenzak in je autostoel of is een wikkeldoek handiger? Hoe weet ik welke slaapzak de juiste is en welke maat moet ik nemen?

Inmiddels hebben we meer dan 25 merken in de winkel. Met een assortiment van meer dan 3000 artikelen vind je bij ons alles voor je kleintje.

Bij de inkoop maken we een mix van de allernieuwste collecties en basics aangevuld met de leukste outlet. Ons outlet-gedeelte is dan ook altijd rijk gevuld. Zo maak je voor ieder budget een mooie combinatie!

We werken nauw samen met verloskundigen, kraamzorg en andere deskundigen uit de regio.